Massage

Rehab, prehab och välmående

På Studio Progress by ALL så kan vi erbjuda en mängd olika behandlingstekniker och använder de som bäst passar just dig och dina behov.


Medicinsk massageterapi - Anna och Åsa

En djupgående massage som inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.


Strain and counterstrain - Åsa

En smärfri och mjuk behandlingsteknik som är effektiv mot smärta och spastisk muskulatur.


Bindvävsbehandling - Anna och Åsa

En djupgående behandlingsmetod som hjälper musklerna att slapppna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader.


Käkledsbehandling - Åsa

Det här är för dig med spänningshuvudvärk, tinnitus, yrsel, migrän eller gnisslar/pressar tänder. Käken behandlas både från insidan och utsidan. ven omkringliggande muskulatur i nacke och ansikte behandlas.


Klassisk massage - Mathias, Anna, Åsa och Madelene

Här kombineras strykningar och knådningar med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och stretching.


Idrottsmassage - Anna och Åsa

Den är lik den klassiska massagen med med syfte att påskynda återhämtningen vilket gör att den blir djupare och kan upplevas mer smärtsam.
Prislista ovanstående behandlingar

30 minuter 475:-

45 minuter 675:-


Yogamassage - Madelene

Det här är en ayurvedisk massage utvecklad av Kusum Modak. Kroppen mjukas upp med massage och därefter assisterad yoga-stretch för att avslutas med huvud och ansiktsmassage.


Yogamassage för gravida - Madelene

Den här massagen är anpassad till dig som är gravid och har passerat vecka 12. Vi har mer fokus på avslappning och alla stretchar anpassas för din dagsform. 


Indisk Huvud & Ansiktsmassage - Madelene

En uråldrig form av oljemassage som är speciellt utformad för ansikte och huvud och som ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen. 


Kombi lyxbehandling Indisk huvud & ansiktsmassage/ Abhayanga - Madelene

Vi börjar med Huvudmassage sedan Abhayanga helkroppsmassage och avslutas med en avkopplande ansiktsmassage. 


För mer information och priser om ovanstående behandlingar gå till Boka Madelene.