Vad våra kunder säger

Recensioner

Johannes Salmonsson,

proffessionell hockeyspelare

"Om jag så vore glad motionär eller elitidrottare så hade jag valt att träna med Anna. Hon besitter stor kunskap och ger sig inte förrän problemet är löst.

Alla personliga tränare kan säkert få en att träna hårt, men väldigt få kan få en att träna rätt. Hos Anna får du båda delarna. Lägg där till att hon är en duktig behandlare som löser upp knutar/stretchar delarna av musklerna som du själv inte kommer åt"

Fredrik Hallgren, skådespelare

"Jag har haft ett ganska stort antal personliga tränare genom åren och Anna är den absolut bästa jag har jobbat med. Hon ser till att min kropp mår bra och hon är sjukt kunnig. Jag känner mig alltid trygg med Anna och hon har alltid svar på funderingar som jag kan tänkas ha och anpassar träningen efter just MIN kropp, lyssnar och ser på mig vad jag behöver just den här gången. Skulle gärna träna med Anna varje dag om jag kunde"

Therese Friman, frisör och ägare Uniiq

"Jag har tränat hos Anna i många år, jag bytte till och med gym när hon bytte. hennes yoga var det jag brann för just då. Som nybliven mamma till tvillingar fick jag hjälp med min diastas både som pt och som vän. Hon stöttar, peppar och pushcar. Som frisör har hon hjälpt mig att bygga upp min krppp så den orkar att jobba med hjälp av 3Dträning och funktionella övningar. Hon är en fantastisk människa och en driven,engagerad och grym tränare. Jag rekommenderar henne varmt!"

Harley Lindbom, make och smed

"Som gift med denna magiska kvinna kan jag säga att jag kan jobba extremt hårt eftersom jag vet att hon kan reparera min kropp varje gång jag kommer hem och har ont någonstans. Jag har alltid kunnat uppnå min mål med hennes hjälp. Jag rekommenderare henne oavsett om vi vore gifta eller inte"

Lena Bernström, cyklis och instruktör

"Jag skulle vilja ge Anna de allra bästa och varmaste rekommendationer. Anna är fantastiskt kunnig, har en gedigen, praktisk erfarenhet och ahr förmågan att se och veta exakt vilken träning varje individ behöver. jag har anlitat Anna för att få inspiration och lära mig mer kring core-träning och 3D-träning vilket jag haft stor nytta av i mina egna klasser och utvecklat mig enormt som instruktör.

Som tävlingscyklist har jag dessutom haft stor hjälp av Anna för att bli både starkare och bättre i min sport. När jag haft småskador och när jag bröt foten för några år sedan ledde träningen med hennetill väldiggt kort tidav rehab då hon har en fingertoppskänsla i vad jag behöver och hur jag ska träna."

Matilde Hällkvist Källberg, lärare

"Anna har varit min PT sedan 2014. När jag började träna med Anna var mitt mål att bli stark för att orka med mitt jobb. För några år sedan fick jag veta att jag har reumatism. Anna såg att min kropp blev stelare och min uthållighet blev sämre. Hon ändrade på min träning och började fokusera på det jag har problem med, min stelhet och ork.

Att jag hellre går till Anna än till en sjukgymnast är för mig självklart. Hon känner min kropp och kan se på mig hur hon ska träna mig från gång till gång. jag är så otroligt glad att just Anna är min pt! Anna, du vet att jag tycker att du är helt fantastisk!"

Maria Lallerman, Enhetschef

"För några år sedan så slutade mina armar att fungera, jag hade ständig värk och kunde inte ens lyfta en kaffekopp. Jag var i kontakt med flertalet läkare och deras ordination var sjukskrivning vilket jag kände var helt fel. På Instagram hittade jag ett inlägg under taggen #smärtfriträning av Anna och sökte då kontakt med henne för en konsultation. Vi hittade varandra direkt och vi körde ett pass i vecka och på bara någon månad lättade smärtan och jag kunde använda armarna igen. Idag är jag smärtfri och tänar tung styrketräning 5-6 pass i veckan och är starkare än någonsin. Anna lyckades med det ingen annan klarade"