Mentorskap

För dig som vill utvecklas som tränare

Det här är för dig som idag arbetar som tränare och vill utveckla dina färdigheter vad gäller övningsval, pedagogik, planering, att ha konsultationer och stöttning kring pecifika klientfall.

Skuggning

När du skuggar mig så är du med mig en dag för att se hur jag arbetar med olika typer av klienter. Under hela dagen har du möjlighet att ställa frågor, analysera och bolla tankar med mig. Under en gemensam lunch som ingår så kan vi fördjupa oss ytterligare. Vi har också en uppföljning eller flera via telefon eller videosamtal.


1 tillfälle 900:-

2 tillfällen 1500:-


Online

Det här alternativet passar dig som vill ha coachning och stöttning i ditt arbete som tränare. Vi arbetar med ditt självförtoende och hur du kan se en utvecklingskurva med personlig målsättning för att bli en bättre tränare. Vi har ett uppstartssamtal och sedan mailkontakt varje vecka med uppgifter som du ska göra under veckan.


1 månad 1100:-


Klientcoachning

Behöver du hjälp med specifika klientfall och rådgivning kring deras behov när du fastnat så är det här alternativet för dig. Jag guidar till mot nya tankebanor så att du kan känna dig trygg i hur du ska gå vidare.


Videosamtal 900:-