Utbildningar

Tränarutbildningar och workshops

Planerat 2023/2024


Grundkurs

När: På förfrågan

Var: Studio Progress by ALL - Fruängen/Stockholm

Tid: 9-17 och 9-16

Kostnad: 2800:-


Under de här två dagarna så går vi igenom rörelsemönster och kroppens funktion. Vi analyserar varandra för att öva på att se rörelse/brist på rörelse i kroppen. Vi går igenom enklare behandlingsmetoder och väljer övningar som passar för varje enskild individ.


Tränarutbildning

Våra vidareutbildningar riktar sig till dig som är tränare, terapeut ellre vill fördjupa dina kunskaper om kroppen och förstå mer av kroppens funktioner för att öka möjligheten att hitta anledningen till ett smärtproblem.

Vad gäller kroppen så är olika individer med ett eget unikt rörelsemönster, men vissa saker är grundläggande och återkommande. Att lära sig hitta dessa kan hjälpa dig att hjälpa människor mer på djupet, men ökar också möjligheten att förstå hur din egen kropp fungerar.


Med vår samlade kunskap genom många olika utbildningar och erfarenhet på över 40 år som tränare så vill vi under dessa dagar dela med oss av vår kunskap och våra personliga erfarenheter.

Vi kommer öva på att se rörelsemönster, gå igenom behandlingstekniker och träna på att välja övningar som gynnar människor på ett individuellt plan.

Allt för att du ska känna dig tryggare i ditt arbete som tränare/terapeut men också som privatperson.  

Tillsammans kan vi öka möjligheten att ge fler männsiskkor en mer smärtfri vardag och ett enklare liv.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr utbildningar, workshops och event för både tränare, företag och privatpersoner. 

Är du i behov av någonting speciellt så kan vi ordna det, det gäller allt inom träning, kost och massage/behandlingar.